Om oss

Litt historie om Hoffmann

Vi er en av Ålesunds eldste serveringsted som åpnet November 1989. Vi feiret 25 års jubileum i 2014.

Hoffmann Begynnte som en klassisk cafe under navnet Cafe Hoffmann, der vanlige norske matretter som kjøttkaker, potetball og sveler var det mest populære, gjestene kom gjerne fra øyene og de hadde god tid mens de ventet på ferger og hurtigbåter. Etter at fergene sluttet å gå og tunnel og bruer tok over transporten , ble det mindre behov for øyafolket å reise inn til sentrum.

Nye tider og andre behov gjorde at det ble mer urbane trender med caffelatte,caffemocca, og espresso, pesto, foccasia. Etter flere ombygginger og konseptendringer fremstår vi dag som Hoffmann Cafe&Bar, der vi i dag serverer varierte lunch og middagsretter ,en av våre signatur retter er Hoffmannburgeren videns kjent spesielt i Høyskolemiljøet. Hoffmann har også kansje det største utvalg av øl med over 75 forskjellige ølsorter .

Hoffmannquizzen er blitt et begrep , som vi har hver torsdag der studenter og andre ungdommer kommer for å teste sine kunnskaper. Hver helg entrer en trubadur eller duo scenen for å underholde våre bargjester utover de sene nattetimer, stadig vekk er dansegulvet full